بلاگ

معایب سینک گرانیتی

معایب سینک گرانیتی
5/5 - (1 امتیاز)

هنگامی که صحبت از سینک های گرانیتی به میان می آید، مقاومت بالا به ذهن متبادر می شود. اما مزایا و معایب سینک گرانیتی را نمی توان از نظر داشت به ویژه معایب آن. این سینک عمدتاً از هفتاد تا هشتاد درصد گرانیت تشکیل شده است و بیست تا سی درصد دیگر آن را مواد اکرلیک یا رزین تشکیل می دهد.

بسیاری تصور می کنند که سینک های ظرفشویی تنها از جنس استیل هستند اما باید گفت که جنس های مختلفی همچون شیشه، استیل، کورین، گرانیت و… برای ساخت سینک به کار می رود. در ادامه معایب سینک گرانیتی مورد بررسی قرار گرفته است.

هزینه خرید و نصب

همان طور که اشاره شد تقریباً هفتاد درصد سینک های گرانیتی از سنگ ساخته شده است، بنابراین در مقایسه با سینک های استیل سنگین تر است و به همین منظور برای نصب آن باید از نصاب های حرفه ای کمک گرفت تا سینک با دقت لازم نصب و جایگذاری شود. در نتیجه هزینه نصب یکی از معایب سینک گرانیتی به حساب می آید.

یکی دیگر از معایب سینک گرانیتی قیمت آن است. اگرچه این سینک ها از سنگ ساخته شده اند اما همین متریال باعث می شود که قیمت آن ها در برابر سینک های استیل گران تر تمام شود. البته در این میان هرچه درصد سنگ کمتر بوده و سینک ها به اصطلاح مرکب باشند، قیمت شان نیز کمتر خواهد شد.

آسیب پذیری ظرف ها و معایب سینک گرانیتی

آسیب پذیری ظرف ها

جنس سینک های گرانیتی سخت است، این به نفع سینک به هنگام سقوط ظرف ها اسات اما در سویی دیگر به به ظروف سقوط کرده آسیب خواهد رسید. البته ریسک آسیب به ظرف های شکستنی همیشه به قوت خود باقی است حتی به هنگام سقوط آن ها بر روی سینک های استیل؛ بنابراین این موضوع را نمی توان از اصلی ترین معایب سینک گرانیتی به حساب آورد.

خطر شکست سینک

همان طور که در قبل تر نیز اشاره شد، سینک های گرانیتی دارای درصدی از مواد مرکب هستند. اگرچه این محصول استحکام بالایی دارد، باید درنظر داشته باشیم که این استحکام به صورت صد درصدی نیست و به دلیل آن که بیش تر مواد تشکیل دهنده این محصولات سنگ گرانیت است، احتمال ترک و شکنندگی در آن ها باقی خواهد ماند.

همچنین از دیگر معایب سینک گرانیتی در همین زمینه باید به این موضوع اشاره کرد که بعضی از این سینک ها جایی برای نصب شیر آب ندارند و برای نصب شیرآلات آشپزخانه مجبور به سوراخ کردن سنگ خواهید شد که این مورد ریسک شکست سنگ را بالا می برد.

خطر شکست سینک گرانیتی

تغییر رنگ

احتمال تغییر رنگ از دیگر معایب سینک گرانیتی است به ویژه اگر از رنگ های روشن تر استفاده کنید. سنگ های گرانیتی سفید یا رنگ روشن با استفاده نادرست در معرض تغییر رنگ قرار خواهد گرفت. همچنین اگر هنگام نظافت از مواد شوینده شیمیایی و اسیدی با غلظت بالا استفاده کنید، احتمال تغییر رنگ یا لکه افتادن بر روی سنگ زیاد می شود.

عدم قابلیت نصب در هر مکان

از جمله دیگر معایب سینک گرانیتی آن است که به دلیل مواد به کار رفته در آن در همه مکان ها قابل استفاده نیست. البته می تواند برای استفاده در آشپزخانه های معمولی گزینه ای مطلوب باشد اما برای استفاده در آشپزخانه های صنعتی یا آزمایشگاه ها انتخاب خوبی نخواهد و برای این مکان ها بهترین انتخاب همان سینک های استیل است.

مزایای سینک گرانیتی

مزایای سینک گرانیتی

با وجود معایب سینک گرانیتی که بر شمرده شد، شاید تصور کنید که این سینک ها هیچ نکته مثبتی ندارند اما چنین نیست. در حقیقت جلوه متفاوت، تنوع طراحی و رنگ بندی سینک، ماندگاری و دوام، ضد خش و ضدلک بودن و همچنین نگهداری و نظافت کم هزینه از جمله مزایای این سینک ها است.

بیشتر بدانید: معرفی کم صداترین هود های آشپزخانه

نکته پایانی

در این مطلب سعی شد در مورد معایب سینک گرانیتی صحبت شود. همانطور که اشاره شد این معایب بیشتر در مورد هزینه و همچنین آسیب پذیری سینک برای نصب شیرآلات و البته لکه پذیری آن است.

در صورتی که می خواهد سینک و لوازم آشپزخانه خریداری کنید، می توانید از فروشگاه آنلاین مدرن ساختمان دیدن کنید. شما همچنین می توانید برای دریافت کدهای تخفیف، اپلیکیشن مدرن ساختمان را از کافه بازار دانلود و نصب کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *